40 45 83 20

Parkursus

Ærøskøbing 2.-4. november 2018

Der er endnu ikke fastsat dater for 2019

Sammen med Psykolog: Anette Buur Bangsgaard

"Hold Me Tight®" er et kursus for alle par, der ønsker at lære mere om kærligheden - uanset om man er nyforelsket eller har kendt hinanden i mange år. På kurset har I mulighed for at tilegne jer værktøjer, der kan udvikle og styrke jeres parforhold - herunder skabe en dybere indsigt og en mere konstruktiv håndtering af jeres konflikter. I får lejlighed til at starte oprydning i gamle konflikter, så intimiteten i jeres parforhold kan få mere plads.

Kurset består af oplæg, dvd-klip og korte dialoger for det enkelte par. På kurset er der tale om undervisning og ikke terapi. Der er rig mulighed for at få hjælp til dialogerne fra de to terapeuter.

Undervisere

Anette Buur Bangsgaard, Cand.Psych.Aut. Cert. parterapeut, www.buurbangsgaard.dk      Gitte Duus, Psykoterapeut, Ph.d. Cert. parterapeut, www.gitteduus.dk  

Tid

Fredag kl. 18.30-21.30, lørdag kl. 9-18, søndag kl. 9-13.

Sted

Ærøskøbing: Vestergade 23, 5970 Ærøskøbing.

Pris

5.200 kr. pr. par, inkl. bogen "Hold mig" af Sue Johnson samt the/kaffe og frugt.

Priser på overnatning i Ærøskøbing fra ca. 500 kr. på vandrerhjem og 650 kr. på hotel for dobbeltværelse. Se anbefalinger på www.gitteduus.dk under menuen "intensiv parterapi".

Tilmelding

Send en mail til anette@buurbangsgaard.dk eller ring til Anette Buur Bangsgaard tlf. 22244487.

Send en mail til info@gitteduus.dk eller ring til tlf. 40458320

Kursusforløb

Fredag kl. 18.30-21.30

Vi præsenterer hvad den nyere forskning fortæller om kærligheden og beder jer parvis kigge på jeres styrker som par.

Lørdag kl. 9-18

Første del af lørdagen taler om, hvad der udfordrer os i kærlighedsforhold. Vi ser på de negative mønstre, der kan opstå i parforhold - mønstre, som begge parter er medskabere af og sammen lider under. I pardialogen arbejder I på at finde ud af, hvordan jeres negative mønster ser ud, og hvad det består af. 

Den anden del af dagen fordyber vi forståelsen af de negative mønstre; herunder betydningen af sårbare steder og i forlængelse heraf eventuelle tidligere begivenheder, der har haft særlig indflydelse på jeres parforhold. I pardialogerne arbejder I med, hvad det indebærer for jer, og hvordan I sammen kan være med til at at bryde de negative mønstre. 

Søndag kl. 9-13

Vi sætter fokus på, hvordan man kan række ud til sin partner, så man får skabt den kontakt, man har brug for. I arbejder med, hvordan I kan støtte hinanden i at fastholde de positive samspil.

(Hold Me Tight® er et registreret varemærke tilhørende Sue M. Johnson)